6 Απρίλιος 2019, 09:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Απρίλιος 2019, 09:24

Μεγάλο ποντιακό γλέντι θα στηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη

  • Δυνατό ποντιακό αντάμωμα από τους «Ακρίτες» Σταυρούπολης
    Από τον ετήσιο χορό του Συλλόγου τον Δεκέμβριο του 2018 (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»)

Μια βραδιά που κανείς Θεσσαλονικιός δεν πρέπει να χάσει είναι η αποψινή. Ο λόγος για τον ετήσιο χορό του τμήματος νεολαίας του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου». Λίγο μετά τις 21:00, οι πόρτες του κέντρου «Έναστρος» θα ανοίξουν για να υποδεχθούν τον κόσμο που αναμένεται να διασκεδάσει μέχρι το πρωί υπό τους ήχους της λύρας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα τιμηθούν δύο καλλιτέχνες, ο Φίλιππος Κεσαπίδης και ο Στάθης Πορφυρίδης.

«Ο χορός νεολαίας του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης "Ακρίτες του Πόντου" συνιστά και φέτος ένα μεγάλο στοίχημα για όλους εμάς, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που στηρίζουν τις προσπάθειές μας, και στόχος είναι να κερδηθεί απ' όλους μας, ώστε να αποτελέσει για ακόμη μια φορά σημείο αναφοράς όχι μόνο για το ίδιο το σωματείο αλλά και για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας» ανέφερε στο pontos-news.gr ο πρόεδρος του τμήματος, Ιωάννης Τοκμακίδης.

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν οι καλλιτέχνες: Κώστας Θεοδοσιάδης (τραγούδι), Φάνης Κουρουκλίδης (λύρα), Στάθης Πορφυρίδης (λύρα και τραγούδι), Γιώργος Σιαμίδης (αγγείο), Ευρυσθένης Ασλιχανίδης (κλαρίνο), Φίλιππος Ασλιχανίδης (ντραμς), Παναγιώτης Μόσχος (νταούλι), Μάκης Παπαδόπουλος (πλήκτρα).

Ελένη Κάλλη

  • Τιμή πρόσκλησης: 15€ (με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό), και 10€ για παιδιά. Θα υπάρχει και νηστίσιμο μενού.
  • Τηλέφωνα κρατήσεων: 6976401802, 2310667891.
  • Χορηγός επικοινωνίας: pontos-news.gr.
Εκδηλωσεις