28 Μάρτιος 2019, 12:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μάρτιος 2019, 12:37

Θρίλερ με την ταυτότητα της γυναίκας που σκοτώθηκε στο Mall στο Μαρούσι

  • Θρίλερ με την ταυτότητα της γυναίκας που σκοτώθηκε στο Mall στο Μαρούσι
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)

Το πώς και το γιατί έχασε τη ζωή της χθες, γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών, στο Mall στο Μαρούσι ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες προκύπτει ότι η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο, ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο λίγο πριν κατευθυνθεί προς την κουπαστή του ορόφου και βρεθεί στο κενό. Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από την πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου.

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα να αυτοκτόνησε ή να βρέθηκε στο κενό επειδή αφαιρέθηκε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:50. Η γυναίκα έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες του τρίτου ορόφου και κατέληξε στον πρώτο. Την μετέφεραν στο ΚΑΤ αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η ταυτότητά της καθώς δεν είχε μαζί της κάποιο έγγραφο και έτσι ούτε οι δικοί της άνθρωποι γνωρίζουν ότι έχασε τη ζωή της. 

Η εταιρεία Lamda Developmentμε ανακοίνωσή της εξέφρασε βαθιά θλίψη για το θάνατο της γυναίκας. «Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες Αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή» αναφέρεται στην ανακοίνωση.