24 Μάρτιος 2019, 23:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μάρτιος 2019, 23:48

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για άγνωστο άνδρα που προσεγγίζει παιδιά

  • Εξάρχεια: Επίθεση σε κλιμάκιο του Λιμενικού μετά από έρευνα για ναρκωτικά
    (Φωτ. αρχείου)

Με πολλή προσοχή ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές την καταγγελία μαθήτριας Γυμνασίου στα Πεύκα Θεσσαλονίκης ότι άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο την πλησίασε το πρωί της περασμένης Τετάρτης έξω από το σχολείο της και την προσκάλεσε να μπει στο όχημα.

Με βάση την περιγραφή που έδωσε η ανήλικη, η Αστυνομία προσήγαγε το τελευταίο 24ωρο έναν άνδρα που κρίθηκε ως ύποπτος.

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για 72χρονο, κάτοικο της περιοχής, τον οποίο -μάλιστα- η μαθήτρια κλήθηκε να αναγνωρίσει. Η ίδια καταγγέλλουσα φέρεται να επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για το ίδιο άτομο, κάτι που ο προσαχθείς αρνείται.

Για το περιστατικό η ίδια η 15χρονη ενημέρωσε τους καθηγητές του σχολείου και η διευθύντρια του Γυμνασίου απευθύνθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και την Εισαγγελία Ανηλίκων της πόλης, ενώ απέστειλε και σχετικό e-mail σε όλους τους γονείς, τα παιδιά των οποίων φοιτούν στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα.

Μετά τις εξηγήσεις που έδωσε ο ηλικιωμένος άνδρας αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η όλη εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας είναι εις γνώσιν του εισαγγελέα, που ζήτησε να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση της καταγγελίας και να του διαβαστεί το υλικό που θα συγκεντρωθεί.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Στ. Τ.