24 Μάρτιος 2019, 11:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μάρτιος 2019, 11:02

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο εορτασμού της 25ης Μαρτίου

  • Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Σωτήρης Μπαρμπαρούσης)

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι λόγω πραγματοποίησης της παρέλασης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο πλαίσιο εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΚΥΡΙΑΚΗ (24-03-2019): Από ώρα 15:00 και μέχρι τη λήξη της παρέλασης δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση, στους παρακάτω δρόμους της πόλης: Στρατηγού Κακαβού, Αθαν. Σουλιώτη, στο τμήμα της από την οδό Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Κακαβού, στο πάρκινγκ, που βρίσκεται όπισθεν της εξέδρας των επισήμων επί της οδού Σουλιώτη, Καλλιδοπούλου, στο τμήμα της από οδό Σουλιώτη μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου και Καραϊσκάκη, στο τμήμα της από Λεωφ. Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΔΕΥΤΕΡΑ (25-03-2019): Από ώρα 3:00 μέχρι και τη λήξη της παρέλασης δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση στους παρακάτω δρόμους της πόλης: Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, 30ης Οκτωβρίου, Λεωφ. Στρατού, στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Καυτανζόγλου, Ανώνυμη Οδό ανατολικά της πλατείας Ηλεκτρικής, που ενώνει τη Β. Γεωργίου με τη Λεωφ. Μ.Αλεξάνδρου και Νικολάου Γερμανού.

Από τις 7:00 θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς: Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, 30ης Οκτωβρίου, Καλλιδοπούλου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, Στρατηγού Κακαβού, Αθαν. Σουλιώτη, στο τμήμα της από την οδό Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Κακαβού, Λεωφ. Στρατού, στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Καυτανζόγλου, Καραϊσκάκη, στο τμήμα της από Λεωφ. Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου και Νικολάου Γερμανού.

Ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, διακοπές της κυκλοφορίας θα γίνουν και στους γύρω δρόμους. Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω αναφερομένους δρόμους.