22 Μάρτιος 2019, 18:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Μάρτιος 2019, 17:19

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη από το θάνατο γνωστού επιχειρηματία

  • Σοκ στην Αλεξανδρούπολη από το θάνατο γνωστού επιχειρηματία
    (Φωτ.: Facebook / Sakis Tsaousis)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Αλεξανδρούπολη η τραγική είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Σάκη Τσαούση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το evros-news.gr, ο εκλιπών ήταν αγαπητός όχι μόνο στον Έβρο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, αφού είχε πολλούς φίλους και γνωστούς λόγω της δουλειάς του.

«Πάγωσαν οι πάντες και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο χαμογελαστός, ο "έξω καρδιά" φίλος τους, ο ιδιοκτήτης του πολύ πετυχημένου ραδιοφωνικού σταθμού Polis 102,6, ο Σάκης ο Oscar όπως τον αποκαλούσαν οι κολλητοί του, παλιοί ραδιοερασιτέχνες, έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά τους, βάζοντας ο ίδιος τέρμα στη ζωή του στη Νίψα όπου και έμενε τα τελευταία χρόνια», τονίζει το ρεπορτάζ του evros-news.gr.

Ο Σ. Τσαούσης υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων της ακριτικής πόλης και αυτός ήταν ένας ακόμη τρόπος για να εκφράζει την αγάπη του για τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο, όπως αναφέρει ανακοίνωση της οικογένειας. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στην Αλεξανδρούπολη. Αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύει το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων.