22 Μάρτιος 2019, 14:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Μάρτιος 2019, 15:47

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν 90χρονη που πουλούσε τερλίκια σε λαϊκή αγορά

  • Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν 90χρονη που πουλούσε τερλίκια σε λαϊκή αγορά

Μετά τη φυλάκιση της καθαρίστριας για πλαστό απολυτήριο Δημοτικού ένα ακόμη περιστατικό αναλγησίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μια 90χρονη γυναίκα συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης σε λαϊκή αγορά στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, καθώς πουλούσε τερλίκια χωρίς να έχει σχετική άδεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε σήμερα στην ενημερωτική εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος 7», η 90χρονη πηγαίνει μια στο τόσο σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων, όπου γίνεται η λαϊκή, και πουλά τα μάλλινα παπουτσάκια (τερλίκια) που πλέκει η ίδια –όπως κάνουν αρκετές Πόντιες γυναίκες που τα φτιάχνουν για το σπίτι. Όπως καταγγέλλει η κόρη της, η 90χρονη οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής των Αμπελοκήπων, που έστειλε περιπολικό στο σημείο, ύστερα από σχετική κλήση (πιθανότατα άλλων πωλητών της λαϊκής).

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί κανονικά η διαδικασία. Η περιπέτεια της υπερήλικης τελείωσε τα μεσάνυχτα, όταν και αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του εισαγγελέα, ενώ η οικογένειά της καταγγέλλει, όπως τονίστηκε στο ρεπορτάζ του Open, ότι η γυναίκα έμεινε νηστική στις 12 ώρες της κράτησής της. «Δεν της έδωσαν ούτε νερό, ενώ οι αστυνομικοί κάποιες στιγμές δεν ήταν καν ευγενικοί μαζί της» λέει η κόρη της, όπως μεταδόθηκε.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό ρεπορτάζ της εκμπομπής «Ώρα Ελλάδος 7»: