21 Μάρτιος 2019, 14:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Μάρτιος 2019, 14:30

Έγκλημα στο Ελληνικό: Αντιπτέραρχος σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

  • Βέροια: Νεκρός 46χρονος κατά την εκτέλεση εργασιών έξω από το σπίτι του 9
    (Φωτ. αρχείου: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος / Μαριλένα Κατσίνη)

Περιουσιακές διαφορές φέρεται να όπλισαν το χέρι 86χρονου απόστρατου της Πολεμικής Αεροπορίας που σήμερα, λίγο πριν από τις 12:00, με ένα 22άρι πυροβόλησε την 59χρονη σύζυγό του, πριν ο ίδιος στρέψει στον εαυτό του το όπλο στην αυλή της μονοκατοικίας τους, στη Βουλιαγμένη!

Δράστης και θύμα μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Το ζευγάρι έχει άγριο καυγά στο σπίτι του ο οποίος συνεχίστηκε και έξω από αυτό, ώσπου κάποια στιγμή ο άνδρας την πυροβόλησε. Εκείνη έτρεξε να σωθεί. Σταμάτησε διερχόμενο ταξί αλλά το μόνο που πρόλαβε να πει στον οδηγό πριν καταρρεύσει ήταν «Με σκότωσε, με σκότωσε!». Την ίδια στιγμή ο δράστης έστρεφε το όπλο προς το μέρος του. Ο ταξιτζής άκουσε τους πυροβολισμούς αλλά δεν είδε το δράστη.

Γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν πως το τελευταίο διάστημα καυγάδιζαν συχνά και μάλιστα χθες το απόγευμα τα πράγματα ήταν πάλι άσχημα. Η γυναίκα σύμφωνα με κάποιες πηγές ήταν από τη Βουλγαρία και με άλλες από τη Ρωσία. Γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν παντρευτούν εδώ και ένα χρόνο, καθώς η γυναίκα φρόντιζε την πρώτη σύζυγο του 86χρονου που έχει φύγει από τη ζωή. Η γυναίκα φέρεται να πίεζε τον σύζυγό της να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνος είχε υπογράψει τα σχετικά έγγραφα  προσφάτως και έκτοτε οι καυγάδες τους έγιναν συχνότεροι.