19 Μάρτιος 2019, 19:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Μάρτιος 2019, 19:06

Play 2 WΙΝ 4 W.I.N. Hellas: Kαλάθια για καλό σκοπό με τον ΟΠΑΠ (φωτο, βίντεο)

  • Play 2 WΙΝ 4 W.I.N. Hellas: Kαλάθια για καλό σκοπό με τον ΟΠΑΠ (φωτο, βίντεο)
    Ηχηρά ονόματα του αθλητισμού και της εγχώριας showbiz έστειλαν μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών μέσω του αθλητισμού
  • Play 2 WΙΝ 4 W.I.N. Hellas: Kαλάθια για καλό σκοπό με τον ΟΠΑΠ (φωτο, βίντεο)
  • Play 2 WΙΝ 4 W.I.N. Hellas: Kαλάθια για καλό σκοπό με τον ΟΠΑΠ (φωτο, βίντεο)

Ηχηρό μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών έστειλαν διάσημοι αθλητές και celebrities, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, συμμετέχοντας σε έναν αγώνα μπάσκετ για την υποστήριξη της Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ. Οι εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome φιλοξένησαν πλήθος από δημοφιλή και αγαπημένα ονόματα του αθλητισμού και της εγχώριας showbiz που συμμετείχαν σε δύο ομάδες με προπονητές τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Μπάνκι Λούκα, προπονητή της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Μεταξύ αυτών: Τζιμπρίλ Σισέ, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Νίκος Βουρλιώτης, Νάσος Γαλακτερός, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κοκκινάκης, Βάσω Κολλιδά, Ειρήνη Κολιδά, Αννίτα Ναθαναήλ, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Πρέτραγκ Τζόρτζεβιτς, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Κώστας Φραγκολιάς, Στέλιος Χανταμπάκης, Μαριέττα Χρουσαλά.

Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών και της προώθησης της ισότητας των φύλων. Προσφέρει ψυχοκοινωνική υποστήριξη στις γυναίκες που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.