14 Μάρτιος 2019, 22:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Μάρτιος 2019, 22:04

Την Κυριακή ο 8ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας

  • Την Κυριακή ο 8ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας
    (Φωτ.: Facebook / Athens Half Marathon)

Την Κυριακή 17 Μαρτίου πραγματοποιείται ο 8ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, με τη συμμετοχή τουλάχιστον 25.000 δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.

Από νωρίς το πρωί θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με σταδιακή διακοπή της διέλευσης των οχημάτων από τους δρόμους από τους οποίους θα περνούν οι δρομείς.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις ομορφιές της και παράλληλα να αναδείξουν τις αξίες της ψυχαγωγίας και της συντροφικότητας.

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου θα γίνει στις 09:00 στην πλατεία Συντάγματος, επί της Λεωφόρου Αμαλίας. Στις 09:10 θα δοθεί η εκκίνηση για τον αγώνα δρόμου των 3χλμ στη Βασ. Σοφίας, στο ύψος του μετρό «Ευαγγελισμός», ενώ στις 09:35 θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά και άτομα με αναπηρία, στη Βασ. Σοφίας στο ύψος της οδού Ριζάρη. Η εκκίνηση του αγώνα δρόμου 5χλμ θα δοθεί στις 11:45 στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος των οδών Μητροπόλεως και Όθωνος.