13 Μάρτιος 2019, 17:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Μάρτιος 2019, 17:00

Ο Πόντος συναντά την Κρήτη στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής

  • Ο Πόντος συναντά την Κρήτη στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής
    (Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής)

Κρήτη και Πόντος θα γίνουν και πάλι ένα στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 21:00, στο κέντρο «View Hall». Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Φοιτητική Ένωση Κρητών Αττικής (ΦΕΚΑ) θα παρουσιάσει χορούς από την Κρήτη, ενώ η φοιτητική ομάδα των διοργανωτών χορούς από την αλησμόνητη πατρίδα.

Στην έναρξη της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν σε βίντεο όλες οι παλαιότερες δράσεις του Συλλόγου, αλλά θα γίνει και αναφορά σε μελλοντικές ενέργειες για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων.

«Περιμένουμε πως η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγάλη, καθώς έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε μεγάλους καλλιτέχνες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους» είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες στο pontos-news.gr η πρόεδρος του Συλλόγου, Αρετή Σαραφίδου.

Στο ποντιακό γλέντι θα εμφανιστούν ο Γιώργος Σοφιανίδης, ο Γιώργος Ιωαννίδης, ο Στάθης Πορφυρίδης και ο Χρήστος Ναβροζίδης στο τραγούδι, ο Κώστας Φωτιάδης στη λύρα, ο Βασίλης Φωλίνας στο αγγείο, ο Κώστας Φουλίδης στα πλήκτρα, ο Νώντας Κυργιάκης και ο Χρήστος Μαυρίδης στο νταούλι.

  • Χορηγός επικοινωνίας: pontos-news.gr.
  • Τιμή εισόδου: 20€ (πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό).
  • Τηλέφωνα κρατήσεων: 6985959543 (Ναταλία), 6971568523 (Χριστιάννα).
Εκδηλωσεις