6 Μάρτιος 2019, 23:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Μάρτιος 2019, 23:27

Eurovision 2019: Η ΕΡΤ και η Κατερίνα Ντούσκα παρουσίασαν το τραγούδι της Ελλάδας (βίντεο)

  • Eurovision 2019: Η ΕΡΤ και η Κατερίνα Ντούσκα παρουσίασαν το τραγούδι της Ελλάδας (βίντεο)
    Η Κατερίνα Ντούσκα (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΡΤ / Nick Vozaitis)

Σε μια λαμπρή βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο πλαίσιο παρουσίασης του νέου προγράμματος της ΕΡΤ, η Κατερίνα Ντούσκα παρουσίασε το «Better Love», με το οποίο θα πάρει μέρος στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μουσικής Eurovision 2019.

Το «Better Love» έγραψε η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τον Leon of Athens και τον David Sneddon.

Πρόκειται για ένα mid tempo power pop song, με πολύ σύγχρονη παραγωγή, που όμως στέκεται και σε ακουστική εκδοχή με ένα όργανο, επειδή είναι πολύ μελωδικό. O διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ στην ομιλία του αναφέρθηκε στην Κατερίνα Ντούσκα και την πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού της, το οποίο όπως είπε φέρνει μια νότα αισιοδοξίας.

Ο διαγωνισμός της Eurovision θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 14 έως και τις 19 Μαΐου. Τις βραδιές Eurovision θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου. Οι δύο τους βρέθηκαν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής και μίλησαν για τη γνωριμία τους, αλλά και για το τι σημαίνει για αυτούς η Eurovision. Η Μαρία Κοζάκου είπε για τη φετινή συμμετοχή πως πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πρόταση της Ελλάδας και προσκάλεσε στη σκηνή την Κατερίνα Ντούσκα για να ερμηνεύσει το τραγούδι.

Πριν ξεκινήσει να παίζει στη μεγάλη οθόνη του Μεγάρου το βίντεο με τραγούδι, η Κατερίνα Ντούσκα είπε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, ωστόσο συμπλήρωσε: «Είμαι ονειροπόλα και πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στους ανθρώπους που ονειρεύονται».

Ακόμη, είπε πως έχει άγχος για τη συμμετοχή της και βλέπει πολλούς εφιάλτες, αλλά και όμορφα όνειρα, γιατί πιστεύει στην ομάδα της και στο τραγούδι που έγραψαν. Είπε ακόμα ότι το τραγούδι αναφέρεται στην αιώνια αναζήτηση μιας ανώτερης αγάπης. Τέλος, δήλωσε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό και πως αυτή και η ομάδα της θα δώσουν το 1.000% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Λ. Παπαθανασίου.