6 Μάρτιος 2019, 23:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Μάρτιος 2019, 21:02

Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας

  • Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας
    (Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)
  • Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας

Δεκάδες χορευτές έστειλαν μηνύματα ενότητας και αλληλεγγύης στη φιλανθρωπικού χαρακτήρα μουσικοχορευτική εκδήλωση «Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας» που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», το Σάββατο 2 Μαρτίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Η αίθουσα του θεάτρου ήταν κατάμεστη με τον κόσμο να απολαμβάνει τη μουσικοχορευτική παράδοση της Ελλάδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του προέδρου Φώτη Φανιάδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο σκοπό διεξαγωγής της δράσης αυτής, που δεν είναι άλλος από τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Νάουσας. Έπειτα τη σκυτάλη πήραν οι χοροί από ολόκληρη την Ελλάδα, τους οποίους παρουσίασαν οι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας, του Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Αραπίτσα», του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πυρσός», του Συλλόγου Βλάχων Νάουσας και των τμημάτων παραδοσιακών χορών της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας. Η εκδήλωση έκλεισε με όλους τους χορευτές των συλλόγων να χορεύουν χέρι με χέρι, δείχνοντας την ενότητα που προσφέρει ο πολιτισμός.

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σταύρος Βαλσαμίδης και πολλοί άλλοι.

Εκδηλωσεις