19 Φεβρουάριος 2014, 18:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:32

Ο Απόλλων 1926 δεν το βάζει κάτω, παλεύει μέχρι τέλους

  • Ο Απόλλων 1926 δεν το βάζει κάτω, παλεύει μέχρι τέλους

Ο Απόλλων 1926 δεν το βάζει κάτω, παλεύει μέχρι τέλους
 
Πικραμένη από το αποτέλεσμα στην Κέρκυρα επέστρεψε τα ξημερώματα της Τρίτης η αποστολή του Απόλλωνα. Ο στόχος της εισόδου στην προνομιούχο τετράδα πλέον καθίσταται πολύ δύσκολος, αφού η απόσταση έφτασε στους οκτώ βαθμούς και στα επόμενα έξι παιχνίδια οι «κοκκινόμαυροι» πρέπει να έχουν τις μικρότερες δυνατές απώλειες και να περιμένουν πολλές γκέλες των συνδιεκδικητών για να ελπίζουν ότι μπορούν να πλασαριστούν στις πρώτες τέσσερις θέσεις. Η εμφάνιση δεν ήταν τόσο κακή, όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και πλέον ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι αντιλαμβάνονται ότι η τετράδα είναι στόχος ανέφικτος…

«Όσο πιο ψηλά γίνεται»

Παρά την «παγωμάρα», οι «κοκκινόμαυροι» καλούνται να μην τα παρατήσουν και να παλέψουν μέχρι τέλους. Αυτό είναι και το μήνυμα που περνάει η διοίκηση, αλλά και η τεχνική ηγεσία στους ποδοσφαιριστές. Ενδεικτικά και τα λόγια του προέδρου Αχιλλέα Χαραλαμπίδη στο «Μ»: «Είμαστε στεναχωρημένοι, μπορούσαμε να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Τώρα πλέον ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Θα τα δώσουμε όλα στα τελευταία έξι παιχνίδια και ό,τι γίνει. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Και έξτρα κίνητρο

Στον Απόλλωνα έχουν παράλληλα υπόψη τους ότι εφόσον καταταγούν ψηλά στη βαθμολογία υπάρχει μια περίπτωση να επωφεληθούν εφόσον κάποια ομάδα πιο πάνω δεν εξασφαλίσει αδειοδότηση. Οπότε, ένα κίνητρο προκύπτει και από ένα τέτοιο σενάριο, οπότε σε κάθε περίπτωση οι «κοκκινόμαυροι» είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν μέχρι και το τελευταίο ματς.

Πηγή: metrosport.gr