20 Φεβρουάριος 2019, 10:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Φεβρουάριος 2019, 09:07

Στα γαλανόλευκα το Δουβλίνο για το 3ο Ελληνικό Φεστιβάλ Επιχειρηματικότητας και Τεχνών

  • Στα γαλανόλευκα το Δουβλίνο για το 3ο Ελληνικό Φεστιβάλ Επιχειρηματικότητας και Τεχνών
    (Φωτ.: flickr.com)

Ραντεβού στο Δουβλίνο, για το 3ο Ελληνικό Φεστιβάλ Επιχειρηματικότητας και Τεχνών (3rd Greek Business and Arts Festival), έχουν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες και επιχειρηματίες που ζουν, δημιουργούν και εργάζονται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην Ιρλανδία.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την Ελληνική Κοινότητα Ιρλανδίας και πραγματοποιείται στην περιοχή των Ντόκλαντς, από τις 12:00 έως τις 16:00.

Το Business and Arts Festival είναι έκθεση έργων τέχνης και προϊόντων-υπηρεσιών από Έλληνες και Κύπριους καλλιτέχνες και επιχειρηματίες. Η έκθεση συμβάλλει και στη γνωριμία μελών και φίλων της κοινότητας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα helleniccommunity.ie της Κοινότητας, αλλά και στη δημιουργία δεσμών αλληλοϋποστήριξης προκειμένου να ενταχθούν ομαλά στην ιρλανδική κοινωνία.

Οι επισκέπτες στο φετινό φεστιβάλ θα μπορούν να γνωρίσουν γνήσια ελληνικά προϊόντα (ελαιόλαδο, ταχίνι, κεφίρ, ελιές, μέλι, τυρί, ούζο), να μάθουν για τις εταιρείες εστίασης που υπάρχουν στην Ιρλανδία, για τους εικαστικούς καλλιτέχνες (ζωγράφοι, κεραμιστές, φωτογράφοι, εικονογράφοι) που δραστηριοποιούνται στη χώρα αλλά και να έρθουν σε επαφή με δημιουργούς χειροτεχνίας και μόδας (κόσμημα, μινιατούρα, ένδυμα, διακόσμηση). Στην έκθεση θα πάρουν μέρος επίσης συγγραφείς, εκδότες, επαγγελματίες υγείας, επαγγελματίες ομορφιάς, μουσικοί και παραστατικοί καλλιτέχνες, εταιρείες τεχνολογίας, επαγγελματίες τεχνολογίας και πληροφορικής και επαγγελματίες τουρισμού.

  • Η είσοδος είναι ελεύθερη αρκεί οι επισκέπτες να έχουν δελτία εισόδου Eventbrite.