17 Φεβρουάριος 2014, 08:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:33

Από Φλεβάρη... καλοκαίρι! Ο καιρός σήμερα

  • Καλός καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Από Φλεβάρη... καλοκαίρι! Ο καιρός σήμερα

Καλό καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ στα βόρεια θα εκδηλωθεί τοπικά παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 19 βαθμούς στην Ήπειρο, από 5 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 7 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στην Κρήτη να φτάνουν στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά και νοτιοδυτικά πελάγη ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στα βορειότερα πελάγη μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες με περιορισμένη τοπικά ορατότητα και αρκετό κρύο το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr