15 Φεβρουάριος 2019, 14:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Φεβρουάριος 2019, 14:10

Παρεξήγηση του Τ. Βαμβακίδη με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης για το «Γόβα Παρθένα»

  • Παρεξήγηση του Τ. Βαμβακίδη με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης για το «Γόβα Παρθένα»
    (Φωτ.: facebook / Τάκης Βαμβακίδης)

Παρεξήγηση προκλήθηκε μεταξύ του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Λευτέρη Γιοβανίδη και του δημοφιλή ηθοποιού Τάκη Βαμβακίδη, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια των sold out παραστάσεων του έργου Γόβα Παρθένα. «O καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Λ. Γιοβανίδης μάς πρόσφερε πίκρα κι απογοήτευση με τη συμπεριφορά του. Χάθηκαν σκηνικά στο φουαγιέ του θεάτρου. Χάθηκε η αξιοπρέπεια κι ο σεβασμός από μέρος του ΔΗΠΕΘΕ» δήλωσε στο kozan.gr ο ηθοποιός.

Οι παραστάσεις διοργανώνονταν με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Ποντίων «Αντάμωμαν».

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, αρχικά ο καλλιτεχνικός διευθυντής είχε αντίρρηση να γίνουν οι παραστάσεις στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ, ενώ, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος τηλεφώνησε ζητώντας να μάθει πότε θα τελειώσει η απογευματινή παράσταση και πότε η βραδινή, προκαλώντας αφόρητη πίεση στους ηθοποιούς. Τα όσα είπε ο Τάκης Βαμβακίδης επιβεβαίωσε στο kozan.gr και ο Αλέξης Παρχαρίδης που πρωταγωνιστεί στην παράσταση.


Η τοποθέτηση του Τ. Βαμβακίδη (βίντεο: kozan.gr)

Απάντηση για το γεγονός έδωσε ο Λευτέρης Γιοβανίδης. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την αντίθεσή του στη συμμετοχή του Τρύφωνα Σαμαρά στην παράσταση. Όσο για τα τηλεφωνήματα που άγχωσαν τους ηθοποιούς ανέφερε ότι ευγενικά ρώτησε πότε θα ολοκληρωθούν οι παραστάσεις γιατί οι τεχνικοί – υπάλληλοι του ΔΗΠΕΘΕ έπρεπε να αντικαταστήσουν τα σκηνικά για την πρωινή παράσταση.


Ο Λ. Γιοβανίδης στο kozan.gr

  • Με πληροφορίες από το kozan.gr.