17 Φεβρουάριος 2019, 10:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουάριος 2019, 09:50

Αυτός ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Αττικής θα μείνει στην ιστορία!

  • Αυτός ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Αττικής θα μείνει στην ιστορία!
    Από τον ετήσιο χορό του Συλλόγου το 2018 (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών νομού Αττικής)

Με στόχο αυτός ο χορός να μείνει στην ιστορία ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών νομού Αττικής πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό του, το Σάββατο 16 Μαρτίου (ώρα 21:00), στο κέντρο «View Hall». «Περιμένουμε πως η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγάλη, καθώς έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε μεγάλους καλλιτέχνες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους» ανέφερε στο pontos-news.gr η πρόεδρος του Συλλόγου, Αρετή Σαραφίδου. 

Στα ατού της βραδιάς είναι ότι ο Σύλλογος μετά από πολλά χρόνια θα διοργανώσει τον ετήσιο χορό του σε αίθουσα κέντρου εκδηλώσεων.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστούν σε βίντεο όλες οι παλαιότερες δράσεις του Συλλόγου αλλά θα γίνει και αναφορά σε μελλοντικές ενέργειες για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων. Επίσης, σύμφωνα με την πρόεδρο, φοιτητική ομάδα θα παρουσιάσει στο κοινό παραδοσιακούς χορούς.

«Ο χορός μας γίνεται πρωτίστως για να έχει ο Σύλλογος έσοδα για να μπορέσει να οργανώσει τις δράσεις του γιατί δυστυχώς χωρίς αυτόν θα αδυνατούσαμε να κάνουμε το οτιδήποτε. Καλούμε λοιπόν κάθε έναν να στηρίξει την προσπάθειά μας και να γνωρίσει από κοντά όλους του φοιτητές που αγωνίζονται για τη διάδοση του ποντιακού ελληνισμού» τόνισε στο pontos-news.gr, η Αρετή Σαραφίδου. 

Στο ποντιακό γλέντι θα εμφανιστούν: Γιώργος Σοφιανίδης, Γιώργος Ιωαννίδης, Στάθης Πορφυρίδης, Χρήστος Ναβροζίδης στο τραγούδι, Κώστας Φωτιάδης στη λύρα, Βασίλης Φωλίνας στο αγγείο, Κώστας Φουλίδης στα πλήκτρα, Νώντας Κυργιάκης και Χρήστος Μαυρίδης στο νταούλι.

Ελένη Κάλλη

Χορηγός επικοινωνίας είναι το pontos-news.gr

  • Τιμή εισόδου: 20€ (πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό).
  • Τηλέφωνο κρατήσεων: Ναταλία (6985959543), Χριστιάννα (6971568523).
Εκδηλωσεις