11 Φεβρουάριος 2019, 12:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Φεβρουάριος 2019, 11:46

Ποιος είναι ο Άντριου που ήρθε από τη Σμύρνη για να δει τον αγώνα Πανιώνιος-Απόλλωνας Σμύρνης

  • Ποιος είναι ο Άντριου που ήρθε από τη Σμύρνη για να δει τον αγώνα Πανιώνιος-Απόλλωνας Σμύρνης
    Στο κέντρο ο φίλαθλος που ήρθε από τη Σμύρνη για να δει τον αγώνα Πανιώνιος-Απόλλωνας (φωτ.: novasports.gr)

Ακουγοντάς τον να μιλάει κανείς, αμέσως εκτιμά πως πρόκειται για Βρετανό. Ωστόσο ο Άντριου είναι πολλά περισσότερα. Πρόκειται για Βρετανό πολίτη που έχει τουρκικές και ελληνικές ρίζες και σήμερα ζει στη Σμύρνη. Έχοντας πολλές παιδικές αναμνήσεις από τον παππού του πάντα ήθελε να μάθει περισσότερα για την ιστορική ομάδα του Πανιωνίου μια και η οικογένειά του ζούσε στη Σμύρνη όταν ιδρύθηκε ο σύλλογος. Κι όταν αυτό συνέβη ήταν μονόδρομος για εκείνον να προστεθεί στους φιλάθλους του. Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει επαφές και με τον πρόεδρο της ομάδας τον Χρήστο Δάρα και έτσι χθες βρέθηκε στον αγώνα Πανιώνιος-Απόλλωνας Σμύρνης, δηλαδή σύμφωνα με εκείνον, στο ντέρμπι της πόλης του!

«Είναι η πρώτη φορά. Είναι σαν να ακούω τις ιστορίες του παππού μου αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ συγκινητικό για μένα. Ελπίζω οι φίλαθλοι του Πανιωνίου να με δεχθούν σαν να είμαι δικός τους, σαν αδερφό» είπε μεταξύ άλλων ο φίλαθλος μιλώντας στο novasports.gr.

Ο Άντριου παρακολούθησε το παιχνίδι από τις κερκίδες των επισήμων όπου και κρέμασε πανό για το «πραγματικά σμυρνέικο παιχνίδι».

Για να καταφέρει να δει τον αγώνα έφυγε από τη Σμύρνη στις 04:00 τα ξημέρωματα της Κυριακής και επέστρεψε σήμερα τα ξημερώματα στις 03:00. Ωστόσο η κούραση δεν αποτέλεσε εμπόδιο για εκείνον, μια και το όνειρο να βρεθεί στην αναμέτρηση των δύο προσφυγικών ομάδων ήταν πολύ μεγάλο.

«Είναι χαρά μου που ο Άντριου είναι σήμερα εδώ. Όταν πηγαίνω στη Σμύρνη είναι πάντα κοντά μου» είπε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη. 

Δείτε το βίντεο όπου ο Άντριου μιλά για την αγάπη του, τον Πανιώνιο.