10 Φεβρουάριος 2019, 20:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Φεβρουάριος 2019, 19:40

Πέθανε ο Βίκτωρας Δαμιανίδης, επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ν. Εύβοιας «Οι Κομνηνοί»

  • Πέθανε ο Βίκτωρας Δαμιανίδης, επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ν. Εύβοιας «Οι Κομνηνοί»
    Ο Βίκτωρας Δαμιανίδης

Έφυγε χθες από τη ζωή ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ν. Εύβοιας «Οι Κομνηνοί» Βίκτωρας Δαμιανίδης σε ηλικία 83 ετών. Ο Β. Δαμιανίδης, ιδρυτικό μέλος τους συλλόγου, διατέλεσε πρόεδρος την περίοδο 1993-1995.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι «Κονμηνοί» Εύβοιας, «υπήρξε έως και σήμερα η μορφή εκείνη της σύνδεσης του παρόντος μας με το ένδοξο και σπουδαίο παρελθόν μας ως Έλληνες και Πόντιοι. Αυτό δηλαδή όπως ακριβώς οπτικοποιήθηκε πέρυσι όταν 4 γενιές μαζί έκοψαν τη βασιλόπιτα των Κομνηνών. Φέτος θα είναι αισθητή η αδιάλειπτη παρουσία του στις δράσεις του συλλόγου, η οποία συντελούσε πάντα στην τόνωση τους ηθικού μας, και θα μετάτραπεί σε δύναμη και έμπνευση για τη συνέχιση του έργου μας. Το ΔΣ και τα μέλη του συλλόγου καταθέτουμε τα ειλικρινά και θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. "Καλόν Παράδεισο πρόεδρε, αείμνεστος θ' απεμέντς!"»

Η κηδεία του Βίκτωρα Δαμιανίδη θα γίνει τη Δευτέρα (11/2) στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας (Δοκός). Σε ένδειξη πένθους δεν θα γίνουν τα μαθήματα χορού στα τμήματα του συλλόγου των «Κομνηνών» για αυτή την εβδομάδα.

  • Φωτογραφίες: Σύλλογος Ποντίων Ν. Εύβοιας «Οι Κομνηνοί».