15 Φεβρουάριος 2014, 09:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:33

Αναισθησιολόγος βίασε 21 γυναίκες πριν το χειρουργείο

  • Χωρίς τον ΑΜΚΑ η λίστα χειρουργείου στα νοσοκομεία

Γιατρός αναισθησιολόγος, φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλιικά συνολικά 21 γυναίκες το διάστημα 2006-2010, πάνω στο χειρουργικό τραπέζι και ενώ αυτές ήταν ημιαναίσθητες.

Σε χώρο σεξουαλικών βασανιστηρίων είχε μετατραπεί το Γενικό Νοσοκομείο North York, καθώς ο αναισθησιολόγος George Doodnaught που ζει στο Τορόντο είχε παρενοχλήσει, σύμφωνα με καταγγελίες δεκάδες ασθενείς του. Τα θύματά του ήταν  ηλικίας από 25-75 χρόνων.

Μία από τα θύματά του, του φώναξε στο δικαστήριο «Αυτές οι βρώμικες πράξεις εύχομαι να σας στοιχειώνουν για όλο το υπόλοιπο της ζωής σας»!

Οι γυναίκες των οποίων τα ονόματα προστατεύονται από τον νόμο, είπαν πως δεν μπορούν πλέον να εμπιστευτούν γιατρούς, έχουν εφιάλτες και βέβαια είναι σε κατάθλιψη.

Ο George Doodnaught, όπως είπε ο εισαγγελέας στο δικαστήριο, επέλεγε γυναίκες που φοβόντουσαν και έκλαιγαν πριν μπουν στο χειρουργείο. «Αφού τις νάρκωνε, ακουμπούσε τα στήθη τους, τις φιλούσε στο στόμα και τις ανάγκαζε να του κάνουν στοματικό έρωτα αλλά και να τον ικανοποιήσουν αγγίζοντας τον…»

Η ακρόαση συνεχίζεται.

Πηγή: madata.gr