14 Φεβρουάριος 2014, 17:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:33

Σύλλογος θα χορέψει Ποντιακούς χορούς για την ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου

  • Σύλλογος θα χορέψει Ποντιακούς χορούς για την ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου

Σύλλογος θα χορέψει Ποντιακούς χορούς για την ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η "Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων" με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας & Υγείας του Δήμου Τρικκαίων να συμμετάσχει στη διήμερη φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Φεβρουαρίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, προς ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Αντί αντιτίμου εισιτηρίου το κοινό μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας. Μια προσπάθεια που αξίζει όλοι μας να στηρίξουμε.

Η Εύξεινος Λέσχη Τρικάλων θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 μ.μ. και θα παρουσιάσει χορούς από την ευρύτερη περιοχή του Πόντου και ειδικότερα: Χαλάΐ, Ομάλ, Τικ, Τικ Τόνιας, Τρυγώνα, Κότσαρι, Τιζ Ομάλ, Πατούλα, Κοτσαγγέλ σε επιμέλεια Αχιλλέα Λέρα.

Δραττώμενοι της ευκαιρίας της ημέρας 15 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας - θα θέλαμε επιπλέον να αφιερώσουμε την εμφάνισή μας σε όλα εκείνα τα παιδιά που δίνουν το δικό τους αγώνα με τις νεοπλασματικές ασθένιες.

Ακολουθεί η αφίσα της εκδήλωσης στο τέλος του άρθρου.

Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Τρικάλων
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου

Gallery