5 Φεβρουάριος 2019, 15:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Φεβρουάριος 2019, 14:48

Οι Ευρωπόντιοι αδελφοί Τσαχουρίδη συναντούν τη Μαρινέλλα και στην Αθήνα (βίντεο)

  • Οι Ευρωπόντιοι αδελφοί Τσαχουρίδη συναντούν τη Μαρινέλλα και στην Αθήνα (βίντεο)
    Οι αδερφοί Τσαχουρίδη και η Μαρινέλλα επί σκηνής

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στη Θεσσαλονίκη με απανωτά sold out, η μουσική παράσταση «Η μουσική είναι ζωή» με πρωταγωνίστρια τη Μαρινέλλα έρχεται στην Αθήνα, στο Διογένης Studio. Για δέκα μόνο παραστάσεις, αρχής γενομένης από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού θα συμπράττει με τον Κώστα Μακεδόνα, την Έλενα Παπαρίζου, την Ήβη Αδάμου και τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου οι δύο Πόντιοι καλλιτέχνες αυτοχαρακτηρίσθηκαν «Ευρωπόντιοι από το Λονδίνο», κάνοντας μια έμμεση αναφορά στις μουσικές σπουδές τους στη βρετανική πρωτεύουσα. Ακόμα δήλωσαν «περφόμερ της λύρας» και τόνισαν ότι συνοδεύουν όλα τα είδη μουσικής που ακούγονται στην παράσταση.


«Εκάεν και το Τσάμπασιν» από την εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη


Κότσαρι από την Έλενα Παπαρίζου

Από την πλευρά του μιλώντας για τη συνεργασία του με τη Μαρινέλλα, ο Κώστας Μακεδόνας την παρομοίασε με μια σεφ που έφτιαξε μια μαγική μουσική συνταγή με πολλά και διαφορετικά υλικά. Την ιδιότητα της σεφ απέδωσε στην μεγάλη ερμηνεύτρια και η Έλενα Παπαρίζου, για να πάρει την απάντηση από τη Μαρινέλλα ότι δεν μαγειρεύει, ποτέ. Επίσης άλλη μία αποκάλυψη που έκανε είναι ότι δεν έχει υπογράψει ποτέ αυτόγραφο!