1 Φεβρουάριος 2019, 10:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Φεβρουάριος 2019, 10:51

Καλαμάτα: 22χρονος Αλβανός εκβίαζε 14χρονη με γυμνές φωτογραφίες στο Instagram

  • Καλαμάτα: 22χρονος Αλβανός εκβίαζε 14χρονη με γυμνές φωτογραφίες στο Instagram
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Με την απειλή ότι θα δημοσιοποιήσει όλες τις γυμνές φωτογραφίες που του είχε στείλει στο Instagram, 22χρονος Αλβανός εκβίαζε 14χρονη Ελληνίδα ζητώντας σε αντάλλαγμα να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.

Η 14χρονη, αφού κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες της, είπε στον 22χρονο ότι θα τον συναντούσε αλλά ενημέρωσε τη μητέρα της και κατέφυγαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας.

Ο δράστης και το θύμα που ζει σε χωριό του Δήμου Μεσσήνης, συνομιλούσαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αρκετό καιρό και είχε αναπτυχθεί κάποιου τύπου σχέση εμπιστοσύνης. Εκείνος όμως όταν πήρε το υλικό στα χέρια του άρχισε να την απειλεί ότι θα τις αναρτήσει και για να πείσει για τις προθέσεις του διένειμε κάποιες γυμνές φωτογραφίες της 14χρονης. Οι φωτογραφίες έφτασαν μάλιστα στο κινητό 16χρονου που τις έδειξε σε συμμαθητές της κοπέλας!

Ο 22χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για απειλή κατ' εξακολούθηση, ασελγείς προτάσεις και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο 16χρονος δεν συνελήφθη γιατί είχε σβήσει από το κινητό και τον υπολογιστή του το υλικό με την ανήλικη. Πάντως και των δυο τα κινητά και οι υπολογιστές κατασχέθηκαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.