1 Φεβρουάριος 2019, 09:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Φεβρουάριος 2019, 09:45

Αγρότες έχουν κλείσει την Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης με το μπλόκο της Νίκαιας

  • Οι αγρότες στη Λάρισα κλείνουν και πάλι τους δρόμους
    Αγρότες με τα τρακτέρ τους έχουν αποκλείσει την Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο κόμβο της Νίκαιας (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ /Αποστόλης Ντόμαλης)

Δυναμικά συνεχίζουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις σε πολλές περιοχές της χώρας. Από χθες έχουν ενισχύσει το μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα με αποτέλεσμα να είναι κλειστή η Εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης σε εκείνο το σημείο και η Τροχαία να οδηγεί τα οχήματα προς παρακαμπτήριες οδούς. Συγκεκριμένα η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται ως εξής:

Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη
Όλα τα ΙΧΕ αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του ΠΑΘΕ με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (χ/θ 348+106 του ΠΑΘΕ) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης και μέσω της Οδού Βόλου και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Βόλου θα εισέρχονται στον ΠΑΘΕ από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918).

Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα

  • Όλα τα ΙΧΕ αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του ΠΑΘΕ με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918 του ΠΑΘΕ) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον ΠΑΘΕ από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 331+686 του ΠΑΘΕ).
  • Όλα τα ΙΧΕ αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας, θα αναστρέφονται μέσω της Αερογέφυρας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης και ακολούθως της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Βόλου, θα εισέρχονται στον ΠΑΘΕ από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (331+686 του ΠΑΘΕ).