31 Ιανουάριος 2019, 18:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 31 Ιανουάριος 2019, 16:45

Ξανά στο στούντιο οι Rolling Stones

  • Ξανά στο στούντιο οι Rolling Stones
    (Φωτ.: EPA / Alejandro Ernesto)

Οι Rolling Stones ξεκινούν στις 20 Απριλίου την πρώτη τους, ύστερα από τέσσερα χρόνια, τουρνέ σε στάδια των ΗΠΑ. Η είδηση, όμως, είναι αλλού: ο Κιθ Ρίτσαρντς αποκάλυψε ότι πριν από την εκκίνηση, η θρυλική μπάντα θα μπει για καμιά βδομάδα στο στούντιο, για να συνεχίσει να δουλεύει το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος με καινούργια τραγούδια από το A Bigger Bang του 2005!

Οι αποκαλύψεις έγιναν στο περιοδικό «Rolling Stone».

Καλά νέα για τους θαυμαστές των Stones. Πολύ καλά νέα για όσους ανησύχησαν πέρυσι από τους υπαινιγμούς του κιθαρίστα Ρον Γουντ ότι είχε βαλτώσει η δουλειά για το καινούργιο άλμπουμ, το οποίο ήταν ήδη σε στάδιο ετοιμασίας. «Ο Μικ κι ο Κιθ ήθελαν να είναι σίγουροι ότι τα τραγούδια θα ήταν πράγματι καλά, άρα κατά μία έννοια κάναμε ένα βήμα πίσω» είχε πει τότε ο Γουντ.

Περίπου την ίδια περίοδο, ο Ρίτσαρντς είχε πει ότι δεν ήξερε πότε θα ξαναπιάσει δουλειά για το άλμπουμ η μπάντα. Στις διακοπές όμως ανασκουμπώθηκε και δούλεψε το υλικό. «Είναι πολύ βαρετό αυτό, μοιάζει λίγο με ξυλουργείο» είπε γελώντας, και δήλωσε ότι είναι η «καλύτερη χρονική στιγμή» να μπουν στο στούντιο πριν από την τουρνέ συναυλιών.

Ανακούφιση στους θαυμαστές...

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Βασίλης Τσεκούρας.