31 Ιανουάριος 2019, 15:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 31 Ιανουάριος 2019, 14:46

Πανικός σε καφέ στην Κωνσταντινούπολη με πρωταγωνίστρια μια κατσίκα!

  • Πανικός σε καφέ στην Κωνσταντινούπολη με πρωταγωνίστρια μια κατσίκα!
    Ο Αλί Σεβέρ με την κατσίκα του (φωτ.: hurriyetdailynews.com)

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στη γειτονιά Μπαχτσελιεβλέρ στην Κωνσταντινούπολη όταν ένα σκυλί ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο επιτέθηκε σε μια κατσίκα! Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, χθες ο Αλί Σεβέρ μαζί με την κατσίκα του έπαιρναν πρωινό σε ένα καφέ, όταν το σκυλί που δεν είχε λουρί ξέφυγε από την προσοχή του ιδιοκτήτη του.

Το ντόγκο αρτζεντίνο επιτέθηκε στην κατσίκα και προκειμένου να σταματήσει να τη δαγκώνει ένας άλλος πελάτης του καφέ άρχισε να χτυπά το σκύλο με μια καρέκλα στο κεφάλι. Στη συνέχεια το σκυλί άρχισε να κυνηγά την κατσίκα, και τα δύο ζώα μπήκαν σε ένα γειτονικό μαγαζί. Τελικά ο ιδιοκτήτης της κατσίκας κατάφερε να απομακρύνει το σκύλο, ο οποίος για τιμωρία δέχτηκε από τον ιδιοκτήτη του ένα χτύπημα με σιδερένιο λοστό.

Η κατσίκα που ονομάζεται Πριγκίπισσα είναι το κατοικίδιο του Αλί Σεβέρ που δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι πηγαίνουν παντού μαζί. «Το σκυλί θα μπορούσε να μας σκοτώσει και τους δύο», τόνισε και πρόσθεσε ότι θα υποβάλει μήνυση στον ιδιοκτήτη του ζώου με δεδομένο και ότι η συγκεκριμένη ράτσα είναι παράνομη στην Τουρκία.