30 Ιανουάριος 2019, 11:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιανουάριος 2019, 13:53

Έγκλημα στη Ρόδο: Κυνικός ο Αλβανός και για το βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ

  • Έγκλημα στη Ρόδο: Κυνικός ο Αλβανός και για το βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ
    Το Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου (φωτ.: wikimapia.org)

Οποιαδήποτε εμπλοκή με το βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ στη Ρόδο αρνείται ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται επίσης για το βιασμό και το φόνο της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου, ο 19χρονος που επέστρεψε στις φυλακές Γρεβενών υποστηρίζει ότι αυτή η κατηγορία αποτελεί προσπάθεια επιβάρυνσης της θέσης του στην υπόθεση Τοπαλούδη.

«Δεν ήμουν καν στο χώρο την ώρα που έγινε ο βιασμός» φέρεται να δήλωσε.

Σύμφωνα τη «δημοκρατική», ο 19χρονος Αλβανός είπε ότι την 1η Δεκεμβρίου πήρε το αυτοκίνητο της αδελφής του για να βρει τον 21χρονο Ροδίτη, με τον οποίο μαζί βίασαν και σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη και να τον πείσει να πάνε στην αστυνομία. «Προσπαθώντας να έρθω σε επαφή μαζί του κατέβηκα με το αυτοκίνητο της αδερφής μου στον Ευαγγελισμό προκειμένου να τον πείσω να πάμε στην αστυνομία. Εκεί με είδε ο φίλος του και με έπεισε να πάμε για σουβλάκια και μετά να βρούμε την παρέα», κατέθεσε χαρακτηριστικά. 

Πράγματι αφού έφαγαν πήγαν να βρουν τη 19χρονη ΑΜΕΑ και τον 23χρονο Ρομά, με τον οποίο κατηγορείται ότι τη βίασαν. Η κοπέλα, ισχυρίζεται ο Αλβανός, φλέρταρε με τον Ρομά και οι δυο τους τού ζήτησαν να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο της αδελφής του. Κάθισαν στα πίσω καθίσματα αλλά, επειδή φλέρταραν εντονότερα, τους άφησε μόνος τους και έφυγε. Μετά από λίγη ώρα, πήγε να τους παραλάβει όπως του είχε ζητήσει ο 23χρονος, αλλά δεν βρήκε την κοπέλα. Όπως του είπε ο Ρομά, είχε κάνει σεξ μαζί της και εκείνη είχε φύγει με τα πόδια.