27 Ιανουάριος 2019, 17:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιανουάριος 2019, 16:54

Το «τελευταίο αντίο» στον Θέμο Αναστασιάδη

  • Το «τελευταίο αντίο» στον Θέμο Αναστασιάδη
    Πλήθος κόσμου στην εξόδιο ακολουθία του Θέμου Αναστασιάδη, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Σε κλίμα βαθιά θλίψης συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες του από το Πρώτο Θέμα και προσωπικότητες από τον δημοσιογραφικό, πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς και πλήθος κόσμου, είπαν το «ύστατο χαίρε» στον δημοσιογράφο και εκδότη Θέμο Αναστασιάδη.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη το μεσημέρι στην Παναγία Ελευθερώτρια της Κηφισιάς από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Η οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη είχε απευθύνει παράκληση αντί στεφάνων όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας. Τους επικήδειους εκφώνησαν ο θεράπων ιατρός του Αθανάσιος Παπανικολάου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης, και οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας Πρώτο Θέμα Δημήτρης Παγαδάκης και Φρίξος Δρακοντίδης.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στο Κοιμητήριο Κηφισιάς. Στο «τελευταίο αντίο» ήταν παρόντες, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο επίτροπος στην Κομισιόν Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, κ.ά.