24 Ιανουάριος 2019, 00:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Ιανουάριος 2019, 00:21

Επίθεση στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη

  • Επίθεση στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη
    Η Θεοδώρα Τζάκρη (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές)

Επίθεση στο σπίτι της βουλευτού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη με τέσσερις μολότοφ σημειώθηκε όπως ενημέρωσε ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος την ολομέλεια της Βουλής, μετά την επίθεση χθες στο σπίτι του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριου Καστόρη.

«Η συνάδελφος υπέστη εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της, με τρεις μολότοφ τουλάχιστον. Δεν είναι μόνο αυτό. Ήταν με την οικογένεια και το παιδί της μέσα», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Ξυδάκης με παρέμβασή του στην Ολομέλεια και ζήτησε καταδίκη των επιθέσεων αυτών.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, φθάνοντας στο σημείο, επρόκειτο για 4 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν στην πίσω πλευρά του σπιτιού-«στόχου», προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώνουν μαρτυρίες περιοίκων που ενδεχομένως αντιλήφθηκαν τους δράστες, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.