23 Ιανουάριος 2019, 16:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιανουάριος 2019, 16:45

Ο Νίκος Τομπουλίδης νέος πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

  • Ο Νίκος Τομπουλίδης νέος πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας
    Το νέο ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας (φωτ.: Facebook / Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)

Τη σκυτάλη από τον Παύλο Σαρημιχαηλίδη πήρε την περασμένη Κυριακή ο Νίκος Τομπουλίδης που εξελέγη πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας μέχρι το 2020. Από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «απουσιάζουν» και η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Κατερίνα Χατζίδη αλλά και ο έφορος Ηλίας Στολτίδης, οι οποίοι μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισαν ότι ήρθε η στιγμή να αποχωρήσουν από τα διοικητικά πόστα.

Ο Νίκος Τομπουλίδης στην ομιλία του κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου τόνισε ότι μεταξύ των στόχων για την επόμενη διετία είναι η διεθνοποίηση του ζητήματος της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων, η διατήρηση του πολιτισμού, των παραδόσεων και της γλώσσας, και η σύσφιξη των σχέσεων με τα άλλα αδελφά σωματεία.

Επίσης, δήλωσε ότι η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας συνεχίζει να στηρίζει την ΠΟΕ στην προσπάθεια για την αλλαγή του νομικού και διοικητικού καθεστώτος του Ιερού Ιδρύματος «Παναγία Σουμελά».

Στις δύο θέσεις των αντιπροέδρων εξελέγησαν οι Σπύρος Θεοδωρίδης και Φιλοκτήμων Φωτιάδης. Γενική γραμματέας της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας είναι η Ευαγγελία Τογκουσίδου, ταμίας η Ευσταθία Ανεσίδου, έφορος Δημοσίων Σχέσεων ο Χαράλαμπος Καπουρτίδης, έφορος Κ-Α Περιουσίας ο Ηλίας Απλακίδης, έφορος Εκδηλώσεων ο Τριαντάφυλλος Στεργιάδης και έφορος Τμημάτων ο Γιάννης Κοτίδης.