19 Ιανουάριος 2019, 20:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιανουάριος 2019, 20:24

Ψαριανός-Αμυράς προαναγγέλλουν αποχώρηση από το Ποτάμι

  • Ψαριανός-Αμυράς προαναγγέλλουν αποχώρηση από το Ποτάμι
    Ο Γρηγόρης Ψαριανός (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κολεσίδης)

Χωρίζουν οι δρόμοι του Ποταμιού και των βουλευτών του Γρηγόρη Ψαριανού και Γιώργου Αμυρά, οι οποίοι αναμένεται να καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν έρθει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σε ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Γ. Ψαριανός, και την οποία «υπογράφουν» και οι δύο βουλευτές τονίζονται τα εξής: «Με το πολιτικό μαγειρείο που έχει στηθεί από τα Τσιπροτεχνεία με διάφορα Ρετάλια, Επιχειρηματίες, Υπηρεσίες και Αποκόμματα, δηλώνουμε ότι αυτή η "προοδευτική" ΣΥΡΙΖΟΣΥΜΜΑΧΙΑ περίεργων και ετερόκλητων τύπων μάς βρίσκει εντελώς απέναντι.

»Ανεξαρτήτως Συμφωνιών Πρεσπών, Σπετσών, Λειψών ή Ψαρρών. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ταλαντεύεται και κάνει ασκήσεις Ισαποστακισμού, στάση απαράδεκτη αυτή την ώρα. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ πάλι εμφανίζεται παραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες μπορούμε να συνάγουμε ότι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν επιλέγει μια καθαρή στάση και διαλύεται. Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ».

Τα άλλα τρία μέλη της ΚΟ του Ποταμιού, οι Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Μαυρωτάς και Σπύρος Λυκούδης αναμένεται να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.