18 Ιανουάριος 2019, 19:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιανουάριος 2019, 17:24

Φουλ της ποντιακής παράδοσης στον ετήσιο χορό της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής (φωτο)

  • Φουλ της ποντιακής παράδοσης στον ετήσιο χορό της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής (φωτο)
    Ο Λάζος Τερζάς έκανε την παρουσίαση στον ετήσιο χορό της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής (φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής)

Η εμβληματική φωνή του Λάζου Τερζά έδωσε τον τόνο στον ετήσιο χορό της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής που φιλοξενήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο κτήμα Γκαντίδη, το οποίο γέμισε ασφυκτικά με μέλη και φίλους του σωματείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε η Ναουσαία σημαιοφόρος των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Σοφία Ράλλη.

Ο χοροδιδάσκαλος Γιάννης Σαββίδης και τα μέλη των χορευτικών τμημάτων παρουσίασαν τη δουλειά που κάνουν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, με τη βοήθεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στην ποντιακή λύρα και του Αλέξανδρου Ζουντουρίδη στο νταούλι και στο τραγούδι. Νταούλι για το μικρό χορευτικό έπαιξε η Ολυμπία Αδαμίδου.

Μεταξύ άλλων, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι ποντιακών σωματείων και εκπρόσωποι πολιτιστικών και άλλων φορέων.

Τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την Εύξεινο Λέσχη Επισκοπής ανέλαβαν να διασκεδάσουν ο Στάθης Παυλίδης και ο Γιάννης Τσιριρίδης που τραγούδησαν, ο Χάρης Αθανασιάδης και ο Θωμάς Μπαϊραχτάρης που έπαιξαν λύρα, ο Γιώργος Ιακωβίδης που έπαιξε κλαρίνο, ο Γιάννης Παπαδόπουλος που έπαιξε κρουστά και ο Δημήτρης Φουντουκίδης που έπαιξε πλήκτρα. 

Gallery
Εκδηλωσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ11
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
2019