18 Ιανουάριος 2019, 15:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιανουάριος 2019, 14:35

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο προφυλακισμένος Αλβανός βίασε 19χρονη ΑμεΑ λίγες μέρες μετά!

  • Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο προφυλακισμένος Αλβανός βίασε 19χρονη ΑμεΑ λίγες μέρες μετά!
    (Φωτ.: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές)

Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο δίνει η αποκάλυψη ότι ο 19χρονος προφυλακισμένος Αλβανός τέσσερις ημέρες μετά μαζί με έναν 23χρονο Ρομά βίασαν στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου μια 19χρονη με αναπηρία!

Την είδηση επιβεβαιώνει η Αστυνομία η οποία «έδεσε» την υπόθεση μετά τη σύλληψη του Ρομά, ο οποίος παραδέχθηκε το βιασμό και υπέδειξε τον 19χρονο Αλβανό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ροδιακής, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου ο 23χρονος Ρομά και η 19χρονη βρίσκονταν με την παρέα τους στην περιοχή του Ευαγγελισμού στο κέντρο της Ρόδου. Γνωστός της κοπέλας ήταν και ο Αλβανός. Οι δύο νεαροί της πρότειναν να πάνε μια βόλτα για να ακούσουν μουσική και έτσι κατέληξαν στην παραλιακή περιοχή του Ενυδρείου, όπου τη βίασαν.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου κατάφερε να ταυτοποιήσει τους δράστες αξιοποιώντας πληροφορίες και ερευνητικά δεδομένα. Κατόπιν ήρθε η κατάθεση της 19χρονης και η ομολογία του 23χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.