17 Ιανουάριος 2019, 09:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιανουάριος 2019, 09:14

Οι Πόντιοι της Εύβοιας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

  • Οι Πόντιοι της Εύβοιας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές)

Παρών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στην πλατεία Συντάγματος είναι και ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Εύβοιας «Οι Κομνηνοί». Με δελτίο Τύπου που φέρει την υπογραφή του προέδρου του Συλλόγου Κωνσταντίνου Καραγιάννη, «Οι Κομνηνοί» καλούν τα αδελφά σωματεία ανά την Ελλάδα και όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς που δραστηριοποιούνται στην Εύβοια, να σταθούν στο πλευρό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου.

«Ελάτε όλοι μαζί, ενωμένοι, με μια φωνή να μεταφέρουμε το μήνυμά μας: Η Μακεδονία είναι ελληνική, η Μακεδονία είναι Ελλάδα» προτρέπει ο Σύλλογος!

Εξάλλου όπως προστίθεται στο δελτίο Τύπου «Όλοι εμείς, που η Μακεδονία αγκάλιασε τους προγόνους μας από τον Πόντο και έγινε η πατρίδα μας, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και θα αγωνιστούμε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας».

  • Για τη μεταφορά από την Εύβοια προς και από το συλλαλητήριο θα υπάρχουν λεωφορεία. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6974451041 (Κωνσταντίνος Καραγιάννης).