15 Ιανουάριος 2019, 14:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιανουάριος 2019, 13:34

Μιράζ πέταξαν στην Αθήνα «αποχαιρετώντας» τον Καμμένο!

  • Μιράζ πέταξαν στην Αθήνα «αποχαιρετώντας» τον Καμμένο!
    Ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υποδέχεται τον Ευάγγελο Αποστολάκη κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το Πεντάγωνο την ώρα που ο Πάνος Καμμένος παρέδιδε τα ηνία του υπουργείου στον Ευάγγελο Αποστολάκη. Η εμφάνιση στον αττικό ουρανό των δύο Μιράζ 2000-5 που ανήκουν στην 331 Μοίρα και απογειώθηκαν από την Τανάγρα ήταν προγραμματισμένη από χθες, όπως αναφέρεται στην άτυπη ενημέρωση που έγινε στους συντάκτες που καλύπτουν θέματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Η… θεαματική αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση ξεκίνησε με την πτήση πάνω από τα Ίμια και ολοκληρώθηκε με την τιμητική πτήση των δύο μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας ομιλίας του ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία, «τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους εθνοφύλακες και τους στρατεύσιμους, γιατί η καθεμία και ο καθένας έβαλαν ένα λιθαράκι στην εφαρμογή ενός προγράμματος εν μέσω οικονομικής κρίσης».