15 Ιανουάριος 2019, 09:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιανουάριος 2019, 10:35

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αριστείδης Φωκάς στους ΑΝΕΛ

  • Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αριστείδης Φωκάς στους ΑΝΕΛ
    Ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς (φωτ.: Facebook)

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες προσχώρησε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Αριστείδης Φωκάς. Ο βουλευτής προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων από όπου αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2018.

Ο Πάνος Καμμένος τον καλωσόρισε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ τονίζοντας πως πρόκειται για βουλευτή με σταθερές θέσεις στα εθνικά θέματα.

«Καλωσορίζω τον κ. Φωκά στην ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Είναι ένας βουλευτής μαχητικός της Β' Θεσσαλονίκης. Μέχρι την Κυριακή δεν είχαμε καν μιλήσει ποτέ, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να αντισταθούμε απέναντι σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση. Στη μεν συμπολίτευση που θέλει να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών και να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και δεύτερον στην αντιπολίτευση, η οποία, κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό, δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας να καταθέσουμε από κοινού μια πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με τη μόνη δέσμευση ότι η λύση που θα δοθεί δεν θα έχει τον όρο "Μακεδονία" και ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να ρίξει την κυβέρνηση για να υπογράψει ο ίδιος την Συμφωνία των Πρεσπών κάπως διαφορετική» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. «Ο κ. Φωκάς ήταν πάντα συνεπής στις αρχές του και στις αρχές που εκπροσωπούμε οι ΑΝΕΛ» κατέληξε στην δήλωσή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Από την πλευρά του ο Αριστείδης Φωκάς σημείωσε πως «Η Συνθήκη των Πρεσπών δεν διορθώνεται, καταργείται. Θα δώσουμε μάχη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες από εδώ και πέρα. Καλή επιτυχία στον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ».