9 Φεβρουάριος 2014, 09:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:34

Δείτε πώς οι Ποντιακοί σύλλογοι στήριξαν τη δράση «Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί»

  • Δείτε πώς οι Ποντιακοί σύλλογοι στήριξαν τη δράση «Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί»

Δείτε πώς οι Ποντιακοί σύλλογοι στήριξαν τη δράση «Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί»

Εντείνεται καθημερινά όλο και περισσότερο, η προσπάθεια των δεκάδων συλλόγων και φορέων της Κοζάνης, οι οποίοι ενωμένοι στον κοινό σκοπό, συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον την μεγάλη προσπάθεια οικονομικής στήριξης της οικογένειας του 16χρονου μαθητή, ο οποίος μεταβαίνει το επόμενο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό με στόχο να αποκατασταθεί η υγεία  του.

 Έπειτα από δέκα εβδομάδες προσπάθειας, χάριν της συνδρομής των συμπολιτών σε εκδηλώσεις και ενέργειες με τίτλο «Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί» το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί, φτάνει τα 41.301 ευρώ. Για την αποκατάσταση όμως της υγείας του 16χρονου μαθητή απαιτούνται τουλάχιστον 150.000 ευρώ.

 Για την επίτευξη του χρηματικού στόχου προγραμματίστηκε και δεύτερη εκδήλωση με «Παρουσίαση Χορευτικών Τμημάτων και Χορωδιών»  την  Κυριακή  9 Φεβρουαρίου 2014  και  ώρα 18.00 μ.μ. στην Αίθουσα Φίλιππος στην οποία θα συμμετέχουν οι:

Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης
Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σκήτης «Εύξεινος»
Ιστορικός Λαογραφικός Σύλλογος «Διγενής Ακρίτας» Λευκόβρυσης
Χορευτικός Όμιλος «Αντάμωμαν»

Παράλληλα κουμπαράδες για την ενίσχυση της οικογένειας θα υπάρχουν στις παρακάτω εκδηλώσεις:

- Στην ημερίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014  και ώρα 19.30 μ.μ στην Αίθουσα του Κοβεντάρειου στην Κοζάνη με θέμα «Η υπερβολή στην αερόβια άσκηση».

- Στον ετήσιο χορό του Χορευτικού Ομίλου «ΑΝΤΑΜΩΜΑΝ» στο Οικογενειακό Κέντρο “Ακρίτας” στα Αλωνάκια Κοζάνης που διοργανώνεται το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 21.00 μ.μ

- Στον ετήσιο χορό και την κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΜΑΚΕΔΝΟΙ»  στο Οικογενειακό Κέντρο «Παλάτι» στο Βατερό Κοζάνης το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 21.00 μ.μ.

-  Στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρόκου «Ιωακείμ Λιούλιας» στο Οικογενειακό Κέντρο “ Garden Hall” στον Κρόκο το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 21.00 μ.μ

 Υπενθυμίζεται ότι κουμπαράδες για την στήριξη του 16χρονου έχουν τοποθετηθεί στο ΚΕΠ του Δήμου Κοζάνης, την ΔΕΥΑΚ, στο ταμείο του Δήμου Κοζάνης στο κτίριο του Δημαρχείου καθώς και στην Δ.Ο.Υ. Κοζάνης.

Κουμπαράδες υπάρχουν επίσης ύστερα και από ευγενική συνδρομή στην Τράπεζα Πειραιώς στα καταστήματα της, στην Κοζάνη, την Πτολεμαϊδα, τα Σέρβια, τη Σιάτιστα και το Βελβεντό.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ενίσχυσαν από υστέρημα τους την κοινή προσπάθεια και τους καλούμε να συμπράξουν στο «Όλοι μαζί για ένα δικό μας παιδί» ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Η συντονιστική επιτροπή

Πηγή: kozan.gr