10 Ιανουάριος 2019, 00:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιανουάριος 2019, 03:10

Επίσκεψη Μέρκελ: Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

  • Επίσκεψη Μέρκελ: Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα
    (Φωτ. αρχείου: EPA / Olivier Hoslet)

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχει προγραμματίσει η Ελληνική Αστυνομία για την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το μεσημέρι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, για την υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας θα χρησιμοποιηθούν πάνω από 2.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών, ενώ θα κλείνουν οι δρόμοι κατά τις μετακινήσεις της Καγκελαρίου, αφού πρώτα θα ελέγχεται πολύ σχολαστικά κάθε διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει.

Επίσης, από το πρωί της Πέμπτης έως την Παρασκευή στις 16:00 υπάρχει απαγόρευση για πορείες και συγκεντρώσεις, για λόγους δημόσιας ασφάλειας. Σημειώνεται ότι συγκεντρώσεις έχουν προαναγγείλει η ΛΑ.Ε, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αντιεξουσιαστές και η Χρυσή Αυγή.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα της Τροχαίας, όπως ανακοινώθηκε, κατά το διήμερο 10 και 11 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Επίσης, θα υπάρξουν τροποποιήσεις σε δρομολόγια του Προαστιακού Αθηνών.

Η διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής παρακαλεί τους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων. Για λεπτομέρειες πατήστε εδώ.