9 Ιανουάριος 2019, 09:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Ιανουάριος 2019, 09:08

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει την Βούλα Πατουλίδου

  • Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει την Βούλα Πατουλίδου
    Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Σήμερα, στις 19:00, θα διεξαχθεί στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) η ετήσια τελετή βραβεύσεων της ΕΟΕ, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι αθλήτριες και οι αθλητές, μαζί με τους προπονητές τους, που διακρίθηκαν στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα κατακτώντας χρυσό μετάλλιο, όσοι διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018, καθώς και όσοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Tokyo 2020.

Στην τελετή θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Janez Kocijančič, ο οποίος θα βραβεύσει τον Π. Παυλόπουλο αλλά και τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο.

Επίσης, θα απονεμηθεί το βραβείο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής «IOC Trophy 2018» με θέμα: «Ολυμπισμός Εν Δράσει» στον δρ Στέφανο Χανδακά για την προσφορά του στον αθλητισμό και τον Ολυμπισμό.

Το βραβείο Αριστείας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Δημήτριος Βικέλας» θα απονεμηθεί στην Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου και στον Ιωάννη Παπαδογιαννάκη, πρώην αντιπρόεδρο της ΕΟΕ και αρχηγό της ελληνικής αποστολής σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τέλος, θα βραβευθεί η πρωταθλήτρια της γυμναστικής Βασιλικής Μιλλούση που αποχώρησε το 2018 από την ενεργό αθλητική δράση. Στο τέλος της τελετής θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΕΟΕ.