8 Ιανουάριος 2019, 12:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Ιανουάριος 2019, 12:26

Γενική Συνέλευση και εκλογές στον «Εύξεινο Πόντο» Στοκχόλμης

  • Ευρωεκλογές: Μέχρι τις 29 Μαρτίου οι αιτήσεις από Έλληνες κατοίκους της ΕΕ
    (Φωτ.: Β. Καρυοφυλλίδης)

Η νέα χρονιά βρίσκει τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο «Εύξεινος Πόντος» Στοκχόλμης έτοιμο να εκλέξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιό του που θα ηγηθεί του συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το ραντεβού με τα μέλη έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, στις 11:00, στην αίθουσα του Συλλόγου.

Των εκλογών θα προηγηθεί η Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού. «Προσδοκούμε τη συμμετοχή όλων των μελών του συλλόγου μας, ώστε να ακουστούν όσο γίνεται περισσότερες απόψεις που σε συνδυασμό με μια καλοπροαίρετη κριτική θα βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου μας, εξάλλου αυτός είναι και ο βασικός στόχος των γενικών συνελεύσεων» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Βάσει του καταστατικού δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους (οικονομικά τακτοποιημένα) και έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους.

Σύμφωνα με απόφαση παλαιότερης Γενικής Συνέλευσης, η ατομική ετήσια συνδρομή έχει οριστεί στις 250 κορόνες και η αντίστοιχη οικογενειακή στις 500 κορόνες.

Τα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους είτε ηλεκτρονικά είτε την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης στον ταμία του Συλλόγου.