6 Ιανουάριος 2019, 00:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Ιανουάριος 2019, 00:41

ΤΡAΙΝΟΣΕ: Αναστολή και καθυστερήσεις δρομολογίων λόγω της κακοκαιρίας

  • ΤΡAΙΝΟΣΕ: Αναστολή και καθυστερήσεις δρομολογίων λόγω της κακοκαιρίας

Αναστολή δρομολογίων και καθυστερήσεις λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας καταγράφονται και στις σιδηροδρομικές μεταφορές της χώρας. Σε η ανακοίνωση που έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της, αναφέρει:

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα, σε συνδυασμό με την κατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής, έχουν ως αποτέλεσμα καθυστερήσεις στα δρομολόγιά της. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την προτίμησή του, αλλά και για την κατανόηση που επιδεικνύει στις δύσκολες αυτές συνθήκες».

Επίσης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως αναστέλλεται η κυκλοφορία των δρομολογίων 886-887 μεταξύ Παλαιοφαρσάλου και Καλαμπάκας λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας, ενώ λόγω καθυστερήσεων αναστέλλεται το δρομολόγιο με αριθμό 2575 στη γραμμή Βόλος-Λάρισα.

Το δρομολόγιο με αριθμό 2576 Λάρισα-Βόλος θα εκτελεστεί με λεωφορείο.

Επίσης, δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη προς Ορμένιο με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 00:40.

Ακόμη, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ το δρομολόγιο 2599 από Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση Παλαιοφάρσαλο και 40 επιβάτες ακινητοποιήθηκε στους Νέους Πόρους λόγω μηχανικής βλάβης και δρομολογείται μηχανή εφεδρείας από Λάρισα.