5 Ιανουάριος 2019, 22:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Ιανουάριος 2019, 22:43

Συνεδριάζει εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ

  • Φωκάς: Στις 10:00 ο Καμμένος διαγράφει τον Παπαχριστόπουλο
    Ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Νίκος Αρβανιτίδης)

Τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στης Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος. Όπως αναφέρεται, «με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή».

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στο twiter ο Πάνος Καμμένος προανήγγειλε ανένδοτο αγώνα στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, δηλώνοντας ότι δεν θα δεχτεί τα τετελεσμένα της Συμφωνίας των Πρεσπών και προειδοποιώντας ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν εκβιάζονται, δεν απειλούνται και δεν εξαγοράζονται».

Το twit του Πάνου Καμμένου τονίζει επίσης ότι «ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία», χωρίς να κατονομάζει ποιο πολιτικό πρόσωπο εννοεί.

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου συμπίπτει χρονικά με συνέντευξη του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι ο Πάνος Καμμένος ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση, αλλά δεν θα τον ακολουθούσαν οι βουλευτές του.