2 Ιανουάριος 2019, 20:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Ιανουάριος 2019, 20:59

Τσαβούσογλου: Κακομαθημένο παιδί ο Καμμένος, προσέξτε μην έχουμε ατύχημα

  • Επιμένει για τους S-400 η Τουρκία, πιέζουν οι ΗΠΑ
    Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου (φωτ. αρχείου: EPA / Malton Dibra)

«Πυρά» εναντίον της Ελλάδας και του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Μιλώντας σήμερα στην Ακαδημία Ακτοφυλακής και Στρατοχωροφυλακής, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών προειδοποίησε την Ελλάδα να «προσέξει το κακομαθημένο παιδί» γιατί μπορεί να προκληθεί «ατύχημα» στο Αιγαίο εξαιτίας των δηλώσεων του Έλληνα ΥΕΘΑ.

«Στο Αιγαίο δεν επιτρέπουμε τετελεσμένα. Προειδοποιούμε την Ελλάδα: έχετε ένα κακομαθημένο παιδί, τον υπουργό Άμυνας. Λέτε είναι "το κακομαθημένο παιδί μας". Προσέξτε το κακομαθημένο σας παιδί διαφορετικά θα μπορούσε να προκληθεί ένα ατύχημα, το υπενθυμίζουμε. Αυτό είναι ουσιαστικά μια εξαιρετικά φιλική προειδοποίηση» ανέφερε σχετικά.

Ο υποστήριξε επίσης πως «δεν υπάρχει κανένα όφελος και δεν θα σας φέρει κανένα κέρδος η αύξηση της έντασης με δηλώσεις ή το να ανεβείτε σε κάποια βραχονησίδα» και πρόσθεσε ότι στην ανατολική Μεσόγειο, στην Κύπρο, «θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας. Και τα προβλήματα του Αιγαίου είναι σε αυτό το πλαίσιο».

  • Πηγή: Ανεξάρτητο Βαλκανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.