24 Δεκέμβριος 2018, 13:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Δεκέμβριος 2018, 13:25

Η Μαρίνα Πατούλη υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου, χωρίς τη στήριξη του συζύγου της

  • Η Μαρίνα Πατούλη δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου
    Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης (φωτ.: Facebook / Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη)

Την ψήφο των πολιτών του Αμαρουσίου θα διεκδικήσει η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, η σύζυγος του νυν δημάρχου και υποψήφιου περιφερειάρχη με τη ΝΔ. Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν διχάσει το διάσημο ζευγάρι καθώς ο Γιώργος Πατούλης (ο οποίος είναι και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών) στηρίζει την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

«Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου», δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη στον ΣΚΑΪ.

Ακόμα τόνισε ότι βρίσκεται στην αυτοδιοίκηση από το 2014, ότι δεν ήρθε ουρανοκατέβατη και ότι δεν έχει κομματικές βλέψεις και στεγανά. «Αγαπώ το Μαρούσι και εκφράζω την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω», τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν ήρθε σε ρήξη με τον σύζυγό της, απάντησε ότι ήταν αρνητικός αλλά ότι δεν υπάρχει καμία πικρία. «Δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση», αποκάλυψε. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Πατούλης ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου υποστήριξε ότι είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε ο ίδιος στο Μαρούσι το 2007.