23 Δεκέμβριος 2018, 16:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Δεκέμβριος 2018, 16:16

Ρόδος: Κύκλωμα παγίδευε φοιτήτριες στην πορνεία και τα ναρκωτικά

  • Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Νικόπολη το 2018

Κύκλωμα που δρούσε στη Ρόδο και την Κρήτη ρίχνοντας δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες στα ναρκωτικά και την πορνεία, χρησιμοποιώντας συχνά απειλές και εκβιασμούς, βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας dimokratiki.gr, τα μέλη του κυκλώματος επιχειρούν αυτόν τον καιρό να σβήσουν τα ίχνη τους στο διαδίκτυο, ενώ έχουν ακυρώσει τους αριθμούς των κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούσαν.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έχει «εξαφανιστεί» από την Κρήτη ένα γραφείο που εμφανιζόταν σαν γραφείο εύρεσης εργασίας για φοιτήτριες με ειδικότητα στο «αισθησιακό-χαλαρωτικό μασάζ», παρά το γεγονός ότι στην υπόθεση της άτυχης φοιτήτριας δεν έχει προκύψει καμία σύνδεση με τέτοια κυκλώματα.

Το «γραφείο» με την επωνυμία cretegirlsnetwork είχε βάλει αγγελία στο διαδίκτυο και υποσχόταν «άμεση επαγγελματική αποκατάσταση» και πολύ υψηλές αποδοχές σε φοιτήτριες που θα παρείχαν τις υπηρεσίες τους σε σπίτια και ξενοδοχεία στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία ανήκει σε ένα μεγαλύτερο δίκτυο που δρούσε στην Ευρώπη, ενώ πλέον έχει φροντίσει να απενεργοποιήσει την ιστοσελίδα της και όλες τις αγγελίες που είχε αναρτήσει, κάτι που έχουν κάνει και δύο φοιτήτριες που εργάζονταν σε αυτήν.