21 Δεκέμβριος 2018, 12:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Δεκέμβριος 2018, 12:23

Πούτιν: Κάποια στιγμή θα ξαναπαντρευτώ

  • Το Κρεμλίνο αποκαλύπτει το εισόδημα του Πούτιν το 2018
    (Φωτ.: EPA / Αlexander Nemonov)

Ποια θα είναι η επόμενη πρώτη κυρία της Ρωσίας; Με αυτήν την απορία έμειναν όσοι άκουσαν την απάντηση που έδωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε δημοσιογράφο, ο οποίος κατά την ετήσια συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος τον ρώτησε αν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί και ποιά.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί στο μέλλον, ωστόσο δεν έκανε καμία νύξη για το πότε μπορεί να γίνει αυτό και φυσικά ούτε για το το ποιά θα είναι η νύφη.

«Ως ευυπόληπτος άνθρωπος θα πρέπει να το κάνω κάποια στιγμή», απάντησε ο Πούτιν χαμογελώντας αινιγματικά. Ο 66χρονος πρόεδρος της Ρωσίας ήταν παντρεμένος με τη Λουντμίλα Πούτινα επί 30 χρόνια, από το 1983 μέχρι το 2013 που πήρε διαζύγιο, ενώ έχει αποκτήσει μαζί της δύο κόρες, οι οποίες δεν ασχολούνται με την πολιτική και μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μακριά από τη δημοσιότητα κρατάει ο Πούτιν και την προσωπική του ζωή, για την οποία τα τελευταία χρόνια υπάρχουν μόνο φήμες. Μία από αυτές θέλει τον Ρώσο πρόεδρο να είναι σε σχέση με την πρώην αθλήτρια και Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα, η οποία αποτέλεσε την αιτία ή την αφορμή του διαζυγίου. Πάντως, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει αρνηθεί αυτούς τους ισχυρισμούς.