16 Δεκέμβριος 2018, 19:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Δεκέμβριος 2018, 19:29

Δίκτυο Αναγνώρισης Γενοκτονιών: Στη Βουλή και στα κόμματα το ψήφισμα της ημερίδας της 9ης Δεκεμβρίου

  • Δίκτυο Αναγνώρισης Γενοκτονιών: Στη Βουλή και στα κόμματα το ψήφισμα της ημερίδας της 9ης Δεκεμβρίου
    Το κλιμάκιο του Δικτύου Αναγνώρισης Γενοκτονιών κατά τη συνάντηση με τον Ν. Κακλαμάνη

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, κλιμάκιο του Δικτύου Αναγνώρισης Γενοκτονιών, αποτελούμενο από τον συντονιστή Αντώνη Παυλίδη και τα μέλη Κυριάκο Μπατσάρα, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων, και Ιωάννη Αθανασιάδη, πρόεδρο της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου Νικήτα Κακλαμάνη, μετά την αδυναμία, λόγω φόρτου εργασίας, του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση να υποδεχθεί την αντιπροσωπεία του Δικτύου.

Στη συνάντηση αυτή, που υπήρξε ιδιαίτερα γόνιμη, όπως τη χαρακτήρισαν τα μέλη του Δικτύου, έγινε ενημέρωση στον αντιπρόεδρο της Βουλής για την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στην Παλαιά Βουλή με θέμα: «Όχι άλλες Γενοκτονίες». Επίσης, μεταφέρθηκε στον Ν. Κακλαμάνη και το περιεχόμενο των σημαντικών προτάσεων που τέθηκαν.

Τέλος, παραδόθηκε το ψήφισμα της ημερίδας που έτυχε της καθολικής αποδοχής των συμμετεχόντων και έγινε αναλυση του περιεχομένου του. Ο αντιπρόεδρος συνεχάρη τα μέλη του Δικτύου για τον αγώνα τους και υποσχέθηκε να κοινοποιήσει το ψήφισμα μέσω της ειδικής γραμματείας του Προέδρου της Βουλής σε όλα τα κόμματα, κάτι που έγινε.