4 Φεβρουάριος 2014, 09:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:35

Μελισσανίδης: Σε 90 - 100 ημέρες αρχίζουν τα έργα για την Αγιά-Σοφιά!

  • Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη

Μελισσανίδης: Σε 100 ημέρες αρχίζουν τα έργα για την Αγιά-Σοφιά!

Η υπόσχεση του ηγέτη της ΑΕΚ μετά την τη συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη
«Είμαστε σε όλα εντάξει. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν νομίζω ότι έχουμε άλλα προβλήματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα και είμαστε έτοιμοι να πάει στη Βουλή προς ψήφιση». Τα λόγια ανήκουν στον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα για να ξεκινήσουν και οι εργασίες κατασκευής, δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες, αν δεν έχουμε το σχέδιο νόμου. Μόλις βγει σχέδιο νόμου, πιστεύω σε 60 μέρες θα το έχουμε στα χέρια μας, μετά θέλουμε κι έναν μήνα για να πάρουμε την άδεια και αμέσως μπαίνουμε. Αρα πρώτα ο Θεός, σε 90 μέρες, σε 100 μέρες το πολύ μπορούμε να μπούμε».

Ολοκληρώνοντας ρωτήθηκε αν υπάρχει διαβεβαίωση, από πλευράς κράτους, ότι θα περάσει το σχέδιο νόμου και ότι αυτό θα γίνει το συντομότερο δυνατό: «Ναι, ναι. Είμαστε σε όλα εντάξει και το υποστηρίζει και το Υπουργείο».

Το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται οι συνεργάτες του Μελισσανίδη, οι οποίοι ήταν παρόντες στη συνάντηση , να επισκεφθούν εκ νέου το Υπουργείο ώστε να ενημερωθούν για κάποια επί μέρους θέματα, πριν περάσει η νομοθετική ρύθμιση και να συμπληρώνουν σταδιακά τον τελικό φάκελο.

Πηγή: protothema.gr