15 Δεκέμβριος 2018, 19:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Δεκέμβριος 2018, 18:50

Εστία Νέας Σμύρνης: Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Gala και επίδειξη μόδας

  • Εστία Νέας Σμύρνης: Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Gala και επίδειξη μόδας
    (Φωτ.: Εστία Νέας Σμύρνης / Facebook)
  • Εστία Νέας Σμύρνης: Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Gala και επίδειξη μόδας
  • Εστία Νέας Σμύρνης: Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Gala και επίδειξη μόδας

Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης φόρεσε τα γιορτινά της και άναψε όλα τα φώτα για να υποδεχθεί τα εκατοντάδες μέλη και τους φίλους της, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση: το εορταστικό χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Gala και την επίδειξη μόδας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που αποτελεί πλέον θεσμό τα τελευταία χρόνια για την ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης και το οποίο οργάνωσε η αντιπρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Ελισάβετ Πιτσαδιώτη με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Αλέξανδρο Καρατζά.

Η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων «Πάνος Χαλδέζος» διαμορφωμένη σε διάταξη πασαρέλας, στολισμένη με ένα επιβλητικό πορφυρό χαλί και φωτισμένη κατάλληλα, υποδέχθηκε τον κόσμο που κατέκλυσε από νωρίς το Μέγαρο.

Όσοι έδωσαν το παρών, παρακολούθησαν ένα όμορφο σόου με επίδειξη αντρικών και γυναικείων ρούχων, καθώς και αξεσουάρ. Τα μοντέλα διέσχισαν το κόκκινο χαλί φορώντας υπέροχες δημιουργίες υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων αγαπημένων τραγουδιών. Μετά το τέλος της λαμπερής εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν εδέσματα από τον απογευματινό μπουφέ στο φουαγέ του Μεγάρου μαζί με κρασί, ενώ συνομίλησαν με γνωστούς και φίλους και μπήκαν για τα καλά στο εορταστικό κλίμα των ημερών!