14 Δεκέμβριος 2018, 19:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Δεκέμβριος 2018, 19:00

Αποφυλακίστηκε ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος

  • Αποφυλακίστηκε ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος
    Ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος με τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια εξέρχονται από τις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Ελεύθερος αφέθηκε ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας που διέταξε την άρση του μέτρου της προσωρινής κράτησης. Εκτός από την εγγύηση των 200.000 ευρώ, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση μια φορά το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Ο γνωστός τηλε-ενεχυροδανειστής, ο οποίος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μαζί με άλλους επτά κατηγορούμενους για την υπόθεση χρυσού, εξερχόμενος από τις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου, όπως κατέγραψε η κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων, τόνισε λακωνικά: «Δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο. Θέλω να πάω στο σπίτι μου, σε αυτούς που μ' αγαπάνε. Ό,τι θέλετε άλλο, με τον δικηγόρο μου».

Τον γνωστό επιχειρηματία συνόδευε κατά την αποφυλάκισή του ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, ενώ από νωρίς έξω από τις φυλακές βρίσκονταν τηλεοπτικά συνεργεία, φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι για να καλύψουν το γεγονός.